About


Hi, my name is Mimi and I am a Bristol (UK) based hobby blogger.

Fashion and travel meet here, two of mine passion.

I have started this blog to capture the beauty of my life, which give extra glam to my everyday happiness. This could be new travel destinations, a piece of a petite clothing or a me made garment. I truly believe that everything has value therefore I aim to build a clear and visible wardrobe following the guidelines of the minimalism and the instructions of the 4 season colour analysis.
I would like to show you with my photo diaries how beautiful the Earth is and there is magic around everywhere. You just have to open your eyes and look around, see the wonder. :)
Dear reader of mine, I hope that you can find those inspiration on my blog, which you are looking for and you are going to be my regular visitor!

Please, join to my journey! :)Sziasztok, a nevem Mimi és Bristolból (Anglia) írom a blogomat, ami egy kedves hobby számomra.

Divat és utazás; két nagy szenvedélyem találkozik ezen a felületen.

Azzal a céllal hoztam létre ezt a blogot, hogy megörökítsem az élet apró szépségeit, amik hozzájárulnak a mindennapi örömökhöz. Legyen az egy új, felfedezésre váró desztináció, egy petite ruhadarab vagy egy saját magam által varrt költemény. Hiszek benne, hogy mindennek van értéke, ezért próbálok tudatosan felépíteni egy átlátható ruhatárat a minimalista irányelveket és az évszakelmélet rám vonatkozó részeit követve.
Az utazások alatt készített naplók segítségével pedig szeretném bemutatni Nektek, hogy milyen csodálatos hely a Föld és mennyi szépség lakozik mindenfelé. Csak ki kell nyitnunk a szemünket és látni, megélni a csodát. :)
Kedves olvasóm, remélem, hogy megtalálod azt az inspirációt a blogomon, amit keresel, és visszatérő "vendégem" leszel!

Kérlek, csatlakozz hozzám az úton! :)

Közreműködők