Merry Christmas!

by - 3:28:00 du.


Unbelievable that this year is almost over! Maybe I'm a bit late here on the blog but I would like to wish a Merry Christmas to all my lovely readers!

Take a short break from the online world and the social media during the holidays and spend some quality time with your family. Actually, I did the same! This time we stayed in Bristol and we celebrated Christmas here just two of us with my hubby. It was a bit different this year because we still worked on the 24th December and we didn't have too much time to prepare everything all together. Somehow at the end we managed it and we had a nice dinner. However the real festive feeling is always other in England not as we got used to it in Hungary. I would say here Christmas is a very pleasant break from the work. :)

Hihetetlen, hogy napokon belül már 2018-at fogunk írni! Talán egy kicsit késve, de engedjétek meg, hogy Nagyon Boldog Karácsonyt kívánjak Nektek Kedves Olvasóim itt a blogon is!

Tegyetek egy rövid kis szünetet, és ne internetezzetek, ne használjátok a közösségi médiát az ünnepek alatt, hanem töltsetek el a szeretteitekkel egy kis minőségi időt. Igazából én is így tettem! Ebben az évben Bristolban maradtunk, és kettesben ünnepeltük a karácsonyt a férjemmel. Idén kicsit máshogy alakult a menetrendünk, mert 24-én még dolgoztunk, ezért nem volt túl sok időnk hangolódni. Azért mégis sikerült mindent összeraknunk és elköltöttünk egy kellemes vacsorát Szenteste. Azonban az angliai karácsonynak valahogy mégis más a hangulata, nem olyan, mint amit megszoktunk otthon, Magyarországon. Itt azt mondanám, hogy egy nagyon jó kikapcsolódás az egész évi hajtás után, jól megérdemelt pár nap pihenés. :) 



Let me show you quickly my outfit. This is a simple and elegant look with a blouse, a skirt and the must-have black high heels. As far as I can remember back we always dressed up on Christmas Eve and Christmas Days with my family. Therefore when the holidays come, I still do the same. :)

What is your Christmas tradition? What do you wear during the holiday? What do you think about the Christmas Jumpers? Do you like them?

Love,
Mimi     

Röviden megmutatnám a karácsonyi szettemet, ami egy elegáns blúzból, szoknyából és az elengedhetetlen fekete magassarkúból áll. Amióta csak az eszemet tudom, mindig szépen kiöltöztünk karácsonykor a családommal. Ez is hozzájárult az ünnep magasztosságához. Ezért én a mai napig mindig szépen felöltözöm és megadom a módját . :)

Nektek mi a karácsonyi hagyományotok? Mit viseltek az ünnepek alatt? Mi a véleményetek a "karácsonyi" pulcsikról? Szeretitek hordani őket?

Szeretettel, 
Mimi







Blouse: Primark
Skirt: New Yorker
High heels: Clarks
Bracelet: Leo Mazzotti

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők