My spring essentials

by - 6:30:00 du.


There is official now: Spring is here! :) At least according to the calendar. We have to wait a little more for the real spring. But first I was thinking to collect my spring essentials. You can call those my favourite pieces but I am sure that they are real basic clothes!  

Most már hivatalos: Itt a tavasz! :) Legalábbis a naptár szerint. Arra gondoltam, hogy első lépésként összegyűjtöm és megmutatom nektek, hogy melyek azok az elengedhetetlen darabok, amelyek nem hiányozhatnak a tavaszi ruhatáramból. Hívhatjuk őket kedvenceknek is, igazi alapdarabokról van szó! 

1. Trenchcoat
Since I have bought my first trench, it is a must-have for me during the spring. It is a classical and it works with everything: even with skirt and high heels or with training shoes.

1. Ballonkabát 
Amióta megvettem az első darabomat, nélkülözhetetlenné vált a tavaszi időszakban számomra. Igazi klasszikus, mindenhez passzol: elegáns szoknyás, ruhás összeállításhoz, de akár sportcipővel is megállja a helyét. 

Trench coat: Asos


2. Leather jacket
There is a must for sporty outfit! I always choose it too.

2. Bőrdzseki
Sportos outfithez kötelező! Én is mindig ezt választom. 

Leather jacket: Asos


3.Scarfs
In any quantity! They can change the outfit completely and it never gets to be boring. 

3. Kendők 
Minden mennyiségben! 😊 Bármelyik összeállítást képesek feldobni, segítségükkel sosem lesz unalmas a megjelenésünk. 

Scarf: Asos


4. Loafers/ballerina shoes
I love high heels but in the weekdays rush I prefer to wear loafers. We can find really pretty pairs as well but my favourites are the basics: one black and one nude.

4. Loafer/ballerina cipő
Imádom a magassarkú cipőket, de a hétköznapok rohanásában szívesebben nyúlok a loaferekhez. Találhatunk már igazán csinos darabokat közöttük, de én a jól bevált alapdarabokra szavazok: egy fekete és egy nude. 

5. Handbag with bright color
After the long winter months it is always a good idea to change the black handbag for a more playful one! My favourite is in this season the Fiorelli Harlow Mini Tote. The orange detail on the side was love at first sight! 

5. Világos táska
A hosszú téli hónapok után jól esik lecserélni a fekete táskát valami vidámabbra! Az én kedvencem jelenleg a Fiorelli Harlow Mini Tote táska. Szerelem volt első látásra a narancs betét az oldalán! 😍
 
Handbag: Fiorelli
 
 
Those are my spring essentials. What are on your list? 

Love, Mimi

Ezek az én elengedhetetlen tavaszi alapdarabjaim. A ti listátokon mi található? 

Szeretettel, Mimi

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők