Bristol Fashion Week SS17

by - 3:31:00 du.

 
On the last weekend of March I visited the Bristol Fashion Week at the Cribbs Causeway. I went there with one of my friend and we really enjoyed it! Big thank you for the organisers! :) 

The event has been organised twice a year: one show for the spring/summer fashion and the other one for the autumn/winter season. They always cooperate top fashion brands, which are available at the malls, e.g River Island, Topshop, Jigsaw, Cath Kidson, M&S and John Lewis. In this way you can feel that you are the part of the fashion week and the worn clothes are available too! That is very cool and I tried on a skirt was seen on the show. 

Március utolsó hétvégéjén részt vettem nézőként a Bristol Fashion Week-en, amit a Cribbs Causeway nevű bevásárlóközpontban rendeztek meg. Egyik itteni barátommal mentem és mindketten nagyon élveztük! Köszönjük az élvezetes programokat a szervezőknek! :) 

Az eseményt évente kétszer szervezik meg: egyszer a tavaszi/nyári szezon előtt és másodszor az őszi/téli kollekcióknak. Minden alkalommal top márkákkal működnek együtt, amelyeknek üzletük van a bevásárlóközpontban, például River Island, Topshop, Jigsaw, Cath Kidson, M&S és John Lewis. Ezzel a módszerrel igazán úgy érezhetjük, hogy a divathét részesei vagyunk, és a bemutatott ruhák is elérhetőek! Ez nagyszerű és én is felpróbáltam egy szoknyát, amit az egyik modell viselt.
 
 
It was an enjoyable girly day out! Firstly, we could get some refreshment befor the show and after we picked our sits up. Perfect view and the show has begun! There were ten scenes each one with different topic. My favourite peaces came from the topic "Minimalist", "Desert" and "Experimental". :) It did not take too long and the two presenters were gorgeous! 

After the show we went through the shops and we did a little shopping. This is always a good opportunity to get some new inspiration and this day was not only about spending lots of money. For example I saw one idea on the catwalk and I will show you later on the blog! 

Nagyon élveztük a csajos délutánt! Először kaptunk egy kis frissítőt a kezdés előtt, utána pedig elfoglaltuk a helyünket. Mindenhonnan tökéletesen rá lehetett látni a kifutóra, és már el is kezdődött a program! A kedvenc darabjaim a következő témákból kerültek ki: "Minimál", "Sivatag" és "Kísérlet". Nem volt túl hosszú a divatbemutató és a két műsorvezető igen szórakoztató volt!

A műsor után körbenéztünk a boltokban, és vásároltunk egy kicsit. Ez a program mindig jó alkalom arra, hogy új ötleteket merítsünk és éppen ezért nem csak a pénzköltésről szól. Például nekem is megakadt a szemem egy kombináción, amit a jövőben szeretnék megmutatni Nektek is a blogon!

Unfortunately I have not find the newest video about the fashion show yet but I link for you guys the last season's! In this way you can find out more how is it look like the Bristol Fashion Week! ;) 

Many kisses, 
Mimi

Sajnos nem találtam még videót a mostani divathétről, ezért a tavalyit linkelem be Nektek! Így ti is láthatjátok, hogyan is zajlik a Bristol Fashion Week! ;) 

Szeretettel,
Mimi
 
 

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők