MET Gala 2017

by - 3:41:00 du.

The Met Gala is an annual fundraising gala for the benefit of the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute in New York City. In every year there is a different theme of the exhibition and this ball celebrates that.

This year the theme of the exhibition is “Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between,”. The lady is a Japanise designer and her label is Comme des Garcons. She refuses to accept any of the rules that govern normal clothing design. So the guests were being encouraged to think "avant-garde". That sounds interesting so have a look on the petite celeb's dresses! :) 

A Met Gála egy jótékonysági bál, amit a new york-i Metropolitan Museum-ban rendeznek meg és a felajánlott összegeket a múzeum felújítására fordítják. Minden évben új témája van a kiállításnak, amit ezen az estén ünnepelnek meg. 

2017-ben a kiállítás egy japán tervezőnőről és munkásságáról szól: "Rei Kawakubo/Comme des Garcons". A hölgy híres arról, hogy elutasítja az általunk megszokott szabályokat az öltözködés terén, éppen ezért érdekes alkotásokra számíthatunk tőle. Valamint az est vendégeit is arra bíztatják, hogy kövessék az adott év kiállítási témáját. Idén ez az avantgard divat volt. Lássuk, hogy a petite sztárok milyen ruhát választottak erre az alkalomra! :) 

Emma Roberts in Diane Von Furstenberg
Janelle Monae in Ralph & Rosso
Lena Dunham in Elizabeth Kennedy
Julianne Moore in Calvin Klein
Lily-Rose Depp in Chanel
Reese Witherspoon in Mugler
Ruth Negga in Valentino
Nicki Minaj in custom H&M
Salma Hayek in Balenciaga
Thandie Newton in Monse
Zoe Kravitz in Oscar de la Renta

And here comes the exception: Sophie Turner. Because she is taller than 5'3" but her Louis Vuitton is a dream! My favourite of the gala. The outfit is just perfect for me! :) Who is your favorite? 

With love: Mimi


Az egyetlen kivétel Sophie Turner, aki ugyan magasabb, mint 160 cm. Ugyanakkor a Louis Vuitton ruhája egy álom, az abszolút kedvencem a Met gáláról! Az összkép és a megjelenés számomra tökéletes! :) Nektek ki a kedvencetek? 

Szeretettel: MimiYou May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők