Embroidery Love

by - 4:02:00 du.


I can't believe it! Finally I can show you this outfit! :) I planned it a long time ago but the weather was never nice enough to take the pictures. 

So the outfit: the focus is on the embroided blouse. The embroidery is one of the biggest trend in this spring. You can see everywhere in the shops and on every type of clothes, e.g striped blouses, jeans, shorts, jackets, bags, etc... After the trend arrived in the stores I knew it that I would like to buy one blouse with flower patch! Find the best one was a big challenge. Every pieces what I tried on, were too oversized and even I didn't like the embroidery on it. The solution came from one of my friend: Do It Yourself! :) And I did it. The blouse is from H&M and it has a nice fit. I ordered the embroidered patch from the Ebay. 

Because the blouse is in the limelight, I paired it with easy white jeans and my nude heels. At the end I think the look is very classy but the flower patch brings a little playfulness in it! But be careful, if you choose this fashion. I recommend to pick one clothes with patch and combine it with basic pieces. It is easy to stack if you want to mix more clothes and embroidery. In my opinion that it doesn't look well together. What do you think? Do you like the embroidery trend? 

Love, 
Mimi


El sem tudom hinni! Végre meg tudom mutatni nektek ezt az összeállítást! :) Hetek óta tervezem, de az időjárás eddig nem kedvezett a fotózáshoz. 

Térjünk is rá az outfitre: a középpontban a hímzett blúzzal. A tavasz egyik legnagyobb divatja a hímzés. Mindenhol láthatjátok a boltokban és minden ruhadarabon, például blúzokon, ingeken, farmerokon, sortokon, kabátokon, táskákon, stb... Miután először találkoztam ezzel a trenddel, biztos voltam benne, hogy be szeretnék szerezni egy csíkos blúzt egy ízléses virág motívummal! Ugyanakkor megtalálni a tökéleteset elég nagy kihívás volt. Minden egyes darab, amit felpróbáltam, túl bő szabású volt és sok esetben még a minta sem tetszett igazán. A megoldás egyik kedves bristoli ismerősömtől érkezett: Csinálj egyet magadnak! :) És így is lett. A blúzt végül a H&M-ben vettem, és egyszerű, testhezálló szabása van. A virág motívumot pedig Ebay-ről rendeltem.

Mivel a blúz elég hangsúlyos a virágnak köszönhetően, ezért egyszerű fehér farmerrel és testszínű magassarkúval párosítottam. A végeredmény így elég letisztult lett, de a hímzés mégis ad egy kis játékosságot az összeállításnak! Azonban óvatosan és okosan kombináljatok, ha ezt a trendet választjátok. Elég könnyű túlzásba esni, és szerintem a túlhalmozott minták nem mutatnak jól. Azt javaslom, hogy válasszatok ki egy hangsúlyos ruhadarabot és alapdarabokkal egészítsétek ki. Mit gondoltok? Hogy tetszik nektek ez a trend? Szeretitek a hímzéssel díszített ruhadarabokat?

Szeretettel,
Mimi Blouse, belt: H&M
Flower patch: Ebay
White jeans: Zara (old)
Heels: M&S
Watch: Ebel
Sunnies: San Marco
Earring: gift

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők