Basics in Chepstow

by - 3:37:00 du.

Hi guys, 

I have few pictures about my new trench coat! Practically I wear it every day since I have bought it! On weekdays I pair it with elegant peaces but I was curious how is it look like with sneaker in a sporty outfit. 

Sziasztok!

Szeretnék mutatni pár képet Nektek az új ballonkabátomról! Gyakorlatilag minden nap ezt viselem, amióta megvettem. Hétköznaponként csinosabb darabokkal párosítom, de kíváncsi voltam, hogyan mutat sportcipővel kombinálva. 



Well, what can I say? It is not bad and I felt myself comfortable in it but still it won't be my favourite combination! :) The trench coat is from Primark so officially it is not from a petite section but it is definitely petite friendly! :) I like the material of the coat and the brown details on it. It is simple and easy to pair with everything. 

Mit is mondhatnék? Nem néz ki rosszul, és kényelmesen éreztem magam, de továbbra sem lesz a kedvenc összeállításom. :)  A ballonkabát a Primark-ból van, nem kifejezetten petite kollekciós, de határozottan hordható az alacsony lányok számára is! :) Nagyon tetszik a kabát anyaga és a barna részletek a varrások mentén. Egyszerű és könnyű kombinálni.



The picures were taken at Chepstow Castle in Wales. For few weeks we did a small trip to there and we visited the castle. The weather was nice sunny but unfortunately it was a bit windy. Taking photos was tricky but I hope you will like them! Ohh, I almost forget. If you are from the UK, have a nice long bank holiday weekend! :)

With love, 

Mimi

A képek a Chepstow várnál készültek Walesben. Nagyjából két hete látogattuk meg a várat és az időjárással is szerencsénk volt. Szépen sütött a nap, csak fújt a szél. Szóval nem mindig volt egyszerű fényképezni, de én azért bízom benne, hogy Nektek is tetszik a végeredmény! :) 

Szeretettel, 

Mimi








Trench coat, jumper, bag: Primark
Jeans: New look
Shoes: Fila
Sunnies: San Marco

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők