How do I prepare for a summer holiday?

by - 12:01:00 du.


Hello my Lovelies!

This post will be a bit different than the usuals. I would like to share with you that what kind of preparation I do for a summer holiday. It is going to be a mixture of clothes and cosmetic products. What I take and which product I prefer when I travel to a summer destination! It was a long time ago when I was last time on a real summer holiday so now I am very excited! :) That means I have already started the preps for couple of months earlier! :)

Sziasztok Drágáim!

Ez a bejegyzés egy kicsit más lesz, mint a megszokottak. Azt szeretném megosztani veletek, hogyan készülök egy nyaralásra. Ezért ebben a posztban a számomra nélkülözhetetlen ruhadarabok és kozmetikai termékek kapnak helyet. Megosztom veletek, hogy milyen termékeket használok szívesen a nyaralás alatt. Nagyon régen volt, amikor legutoljára igazi, meleg, tengerparti kikapcsolódásban volt részem, ezért már nagyon izgatottan várom! Annyira, hogy már hónapokkal korábban elkezdtem a készülődést! :) 


Let's see my summer essentials for a summer holiday! 

1. I start with the clothes. I really wanted a nice beach cover up dress what has a light material. You know, what you can wear next to the pool or going to the beach. I looked for so long in the different shops but I couldn't find my visualization until I found one dress online. I was brave enough to order it and luckily it looks like as I imagined! :) Originally it isn't from a petite range and it might be a little bit long for me (it has a knee lenght) but I don't mind for the beach. I adore the lovely crochet details on the top and the off shoulder cut!

Nézzük is, hogy mik az én nélkülözhetetlen darabjaim a nyaraláskor!

1. Kezdem a ruhákkal, hiszen mégis csak a divat a blog (egyik) témája. Nagyon szerettem volna egy lenge nyári ruhácskát, amit csak felkapok a bikinimre és le tudok menni benne a strandra, vagy csak pihenni a medence partján. Sokáig kerestem a boltokban, de megint úgy jártam, hogy nem találtam az elképzeléseimnek megfelelőt. Egészen addig, amíg online nem akadtam rá. Voltam elég bátor, és megrendeltem. Szerencsés voltam, mert pont olyan, amilyet elképzeltem! :) Nem petite osztályról van, ezért lehet, hogy egy kicsit hosszú nekem (nagyjából térdig vagy alá ér egy kicsivel), de a strandra nem bánom. A kedvencem a horgolt szegély a dekoltázsánál és az off shoulder váll megoldása! 


Dress: Romwe

2. We can stay by the clothes but the weather could turn into rainy and colder. So I decided that I'm going to be very well prepared this year! Because last year we spent our holiday in Cornwall and I was too optimistic. This time it doesn't count that we are travelling to South-Europe, I want make sure that I have warmer clothes with me as well. For this reason I was on hunting to find an easy and soft white jumper. The perfect piece comes from Marks and Spencer and it has a twist on its back! I love it! 

2. Maradjunk továbbra is a ruháknál, de készüljünk egy kicsit hűvösebb időre. Ebben az évben úgy határoztam, hogy nagyon felkészülök minden eshetőségre! Ugyanis tavaly Cornwallon töltöttünk pár napot a nyáron és én túl optimista voltam. Szóval idén nem bízom a véletlenre, még akkor sem, ha Dél-Európába utazunk. Ebből az okból kifolyólag beszereztem egy vékonyabb fehér pulóvert. A tökéletes darabot végül a Marks & Spencer-ben találtam meg, és a különleges hát megoldásába egyből beleszerettem!


Jumper: Marks & Spencer
3. For the same reason I bought this navy blue light wear jacket what it is great when the rain comes. With its blue color and the white-red stripe details give me the holiday mood already! I think it's easy to pair with white or light color jeans or trouser and with a sneaker. I had already few occasions to wear it and I'm sure that it will be a very handy piece in my wardrobe. 

3. Ugyanabból az okból kifolyólag vásároltam ezt a könnyebb, sötétkék dzsekit, ami tökéletes társam, ha elkezd esni az eső. A kék színe és a fehér-piros csíkos részlete engem mindig a tengerpartra emlékeztet, egyből jobb kedvem lesz tőle! Könnyű variálni is, akár egy fehér vagy egy világos farmerrel és egy edzőcipővel kiegészítve szerintem remekül mutat. Már volt alkalmam viselni párszor, és biztos vagyok benne, hogy egy nagyon hasznos darabja lesz a ruhatáramnak.

Jacket: Primark

4. In my opinion a straw beach bag is a must have! Especially for me. I can't imagine the beach without a straw bag! This was on my list so long time as well and its size is very practical. It has enough room to put a book or magazine in it but it isn't huge on me. And I am so happy for it that there is zip closure on the top! I think this bag can be used on the weekdays too just give an extra holiday mood! 

4. Számomra és véleményem szerint egy fonott strandtáska elengedhetetlen kellék nyáron! Nem tudom elképzelni, hogy a strandra más táskát vigyek magammal. Ez szintén egy olyan darab, ami nagyon régóta szerepelt a kívánságlistámon. A mérete is pont megfelelő: elég nagy ahhoz, hogy beleférjen egy A4-es magazin, de mégsem mutat óriásnak a vállamon. Illetve nagyon örülök neki, hogy zip záras a teteje! Úgy gondolom, hogy a hétköznapokon is maximálisan ki lehet használni ezt a darabot, és még egy extra kis tengerparti hangulatot is kölcsönözhetünk magunk köré! 

Bag: Hoxa (Amazon)

Now we can jump to the cosmetic products. I won't write too much about those because I'm not a big beauty junkie. I only share my exprerience what my skin likes on the hot days. 

5. Like every woman, I love the parfums too. But in a hot summer day I prefer to use only a light body mist than a heavy parfum. So definitely for a holiday I bring a fruity body mist and I leave my parfum at home. 

Most pedig rátérhetünk a kozmetikai termékekre. Nem fogok hosszan írni róluk, mert nem vagyok egy igazi kozmetikai guru. Csak szeretném megosztani veletek, hogy nekem mely termékek válnak be a meleg napokon. 

5. Mint minden nő, én is szeretem a parfümöket. Ugyanakkor egy meleg nyári napon túl nehéznek érzem a parfümöt, és szívesebben viselek testpermetet magamon. Egyértelmű, hogy a nyaralásra egy gyümölcsös illatú testpermetet viszek magammal és a parfümömet pedig otthon hagyom. 


6. My hot summer days rule: Don't wear too much make-up and use waterproof products. Actually I have a tinted moisturizer with SPF 50, a waterproof mascara, a creamy blush and a lip balm with SPF too. And that's all what I use during my holiday. Ok, may be I mattify my T-zone with powder but nothing else. 

6. Egy forró nyári nap szabálya nálam: Ne viselj túl sok sminket magadon és használj vízálló termékeket. Igazából azokkal a termékekkel sminkelek, amiket a képen láttok: egy színezett hidratáló és fényvédő egyben, egy vízálló szempillaspirál, egy krémes pirosító és egy ajakbalzsam. Ha igényli az arcbőröm, még púderrel lemattítom a T zónámat, és indulásra kész vagyok. 


I'm so curious what are your holiday essentials? What are on your list? 

Love, Mimi

Kíváncsi vagyok, mely termékek vagy ruhadarabok nélkülözhetetlenek számotokra egy nyaralás alatt? Mi szerepel a ti listátokon? 

Szeretettel, Mimi 



You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők