Is it my favourite skirt?

by - 12:19:00 du.

Actually, this is a very good question. We are talking about my jeans skirt. I haven't had one for a while until last summer when I bought it from New Look petite range. Surprisingly I have wore quite a lot! But, there is a but. :)  

Ez egy nagyon jó kérdés, aminek a főszereplője a képen látható farmer szoknyám. Szerintem 10 éve volt legutoljára ilyen szoknyám, egészen tavaly nyárig. Amikor is úgy éreztem, hogy szükségem van rá és szerencsémre a New Look petite osztályán bele is futottam. Meglepetésemre elég sokszor nyúlok érte reggelente, de... Van egy de. :) 


If I look this skirt on the hanger I wouldn't say: 'Yes, this is my favourite!'. But after it fits so nicely on me. It stays on my waist and it has comfortable short lenght. You know, that lenght what is not awkard. At the end I have to say that I like this skirt. :) 
When we took the pictures in the park, it was georgeous weather in Bristol so I paired it with a lace top and my red wedges sandals! It was so summerish for me! I love to wear white in summer and I'm a huge fan of lace.

I finished the look with my new straw bag and I'm looking forward to use it on our holiday. I just can't believe it that only 6 days left! I'm so excited! :)

But back to the outfit. How do you like it? Do you know that feeling what about I wrote above? What is your favourite skirt?

Love, Mimi


Ha csak a fogason lógva látom ezt a szoknyát, nem mondanám, hogy: "Igen, ez a kedvencem!" Aztán amikor felveszem, valami megváltozik. Olyan szépen áll rajtam. Mármint úgy értem, hogy a derekamon marad, nem esik le a csípőmre és a hossza is pont megfelelő. Tudjátok, az a hosszúság, ami rövid, de még nem kínos. Szóval a végén mégis csak azt kell hogy mondjam, hogy szeretem ezt a szoknyát. :)
Amikor a képek készültek a parkban, gyönyörű időnk volt Bristolban! Ezért egy csipke felsővel és a piros szandálommal vettem fel. Számomra igazán nyárias volt az összhatás. Ebben az évszakban nagyon szeretek fehéret viselni és nagy kedvenceim a csipkés darabok. 

Az összeállítást a fonott táskámmal koronáztam meg, amit alig várok, hogy hordhassam a nyaralás alatt. Annyira hihetetlen, hogy már csak 6 nap van hátra! Már nagyon izgatott vagyok és várom, hogy induljunk! :) 

De térjünk vissza az outfithez. Hogy tetszik nektek? Ismeritek az érzést, amiről írtam? Nektek mi a kedvenc szoknyátok? 

Szeretettel, Mimi






Top: H&M
Skirt: New Look (Similar here and here)
Sandals: Wrangler (Tk Maxx)
Bag: Hoxa
Sunnies: San Marco





You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők