Get the autumn feeling

by - 4:40:00 du.


I was wearing this outfit when we were in London for one day. Actually that was on a summer day but you know how it is the temperature in England. Generally it is a bit colder than the other countries so I think that this look can be a good transition from summer to autumn. I mean for me this is a perfect choice when the summer is over but the real, rainy and windy autumn has not arrived yet.

Még Londonban viseltem ezt az összeállítást, amikor legutóbb ott töltöttünk egy napot. Igazából ez még nyáron volt, de tudjátok hogy milyen az időjárás Angliában. Alapvetően hűvösebb, mint a délebbi országokban. Ezért úgy gondoltam, hogy ami akkor volt rajtam, tökéletes lesz az első őszi bejegyzésem témájául. Nagyszerű megoldás az átmeneti napokra, amikor már nincs olyan meleg és előkerül a réteges öltözködés.


You could have seen the scallop skirt already in a previous blog post (the link is here) and this time I styled with a blazer. I love blazers because they can define the most basic outfit or you can pair it with a statement piece and get a sophisticated look. I think a nude blazer is a must have for every women's wardrobe. The skirt is a good piece for autumn because it has lining therefore it's not thin. It is very feminine with the scallops and I added a pop of colour with the purple wedges. I have a good news for you: if you don't like the colour of my skirt, now it is available a grey lilac version too! For compare: I wear UK size 8 and I'm 5' 1"  feet tall. 
The wedges are comfortable for walking long hours on the cobble stones and you can stay still girly. This shoes have been with me for a long time. I remember that I bought them when I used to work in Germany and that was in 2011 and 2012! I think that they are still in good condition and in this case I don't mind to invest my money in quality pieces. 
At the end there is a little summer touch with my straw bag. :) I hope that you like my outfit!

What do you wear on the early and sunny autumn days? What are your transition look to autumn? 

Love, 
Mimi

Korábban már láthattátok ezt a zöld színű szoknyámat (kattintsatok a linkre) a blogomon és a mostani alkalommal egy blézerrel párosítottam. Imádom a blézereket, nálam igazi alapdarabok minden évszakban. Szeretem feldobni velük a megjelenésemet vagy egy hangsúlyosabb ruha stílusos kiegészítője is  lehet. Segítségével letisztult megjelenést kölcsönözhetünk magunknak. Úgy gondolom, hogy egy natúr színű darab mindenki számára kötelező! A szoknya remek választás őszre, mert a bélése miatt nem annyira vékony. A hullámos alja miatt pedig nagyon nőies darab, és befejezésül vittem egy kis színt a megjelenésembe a lila telitalpú cipőmmel. Van egy jó hírem azok számára, akik kevésbé kedvelik a zöld színt: már elérhető pasztell lila változatban is! Összehasonlításképpen én UK 8-as méretet rendeltem magamnak, és láthatjátok, hogy a szoknya a térdem fölött végződik a 155 cm-es magasságom ellenére. 
A telitalpú szandálok és cípők nagyon kényelmesek, ha hosszú órákon keresztül kell sétálnotok macskaköves utcákon. Ugyanakkor mégis nőiesek maradhattok. Az enyém már évek óta megvan. Emlékszem, hogy még Németországban vásároltam, amikor szezon munkát végeztem, ez pedig 2011-ben és 2012-ben volt! Szerintem még mindig nagyon jó állapotban van, és ilyen minőségre nem sajnálok kiadni magasabb összeget. 
A végére pedig még egy kis nyár a fonott táskámmal. :) Remélem nektek is tetszik az összeállítás!

Ti mit szoktatok viselni a napsütéses őszi napokon? Milyen alapdarabjaitok vannak az átmeneti időre? 

Szeretettel,
Mimi




Blazer: H&M
Shirt: Primark
Skirt: Asos (No longer available in green colour)
Wedges: Tamaris (Similar here)
Hand bag: Hoxa 

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők