Welcome back at the Mimi Create!

by - 3:26:00 du.

Picture from Pinterest

I apologise for the long delay and I owe with a huge thank you my dear Readers! My blog is back now and I hope everything will work properly. If not, please let me know and I will do my best to fix the issue.

As you can see the platform and the design of the blog have changed. There is only one reason behind that: I changed my domain provider for a cheaper one. Because the blog is still a hobby for me therefore in my opinion I just waste the money on the more expensive services. So I have decided to go back to the nice and free Blogger surface. There are so many thing to learn and discover too. I have found a beautiful template for the Mimi Create: it is simple but it has a little girly touch with the pastel pink. Ahh, I just love the new design! :)
The only disadvantage is that my posts couldn't been transfered to the new site... Unfortunately what I wrote and created during the last year, it stayed on the Wix account and it's no longer available for you neither... I swear that I will find a way to save the content for you!
What do you think about the new design? Do you like it?

You will receive now in any time a new post about Oxford where we have been in last December after Christmas. So stay tuned!

Love,
MimiElnézést kérek a hosszú kihagyásért, és egyúttal hatalmas köszönettel tartozom nektek kedves Olvasóim a türelmetekért! A blogom mostantól újra elérhető és reményeim szerint minden megfelelően fog működni. Ha mégis tapasztaltok valami rendellenességet, kérlek írjátok meg nekem, hogy mielőbb javíthassam a hibát. 

Ahogy látjátok, megváltoztattam a blog design-ját és szolgáltatót váltottam. Visszatértem a Blogger felületre, ami ingyenes blogolási lehetőséget nyújt. Úgy gondolom, hogy csak fölösleges pénzkidobás egy olyan szolgáltatónál lennem, aminek költségei vannak, hiszen ez a blog egyelőre csak egy jó hobbi és a Bloggernél is rengeteg tanulnivaló és felfedezni való van még számomra. Találtam egy nekem nagyon tetsző külsőt a Mimi create-nek: letisztult design és egy csipet nőiesség a rózsaszínnek köszönhetően. Imádom! :)
Csupán egyetlen negatívuma van a tárhely váltásnak... A lassan egy év alatt megírt bejegyzéseim nem másolhatók át erre a felületre. Szörnyen bosszantó, hiszen így számotokra sem elérhető mostantól... Ígérem, hogy kitalálok valami megoldást erre, hogy aki szeretné, visszaolvashassa a régebbi írásaimat, megnézegesse a fényképeket! 
Mit gondoltok a blogom új külsejéről? Tetszik nektek?

Hamarosan egy új élménybeszámolóval készülök Oxford-ról, ahol még Decemberben töltöttünk el pár napot. Szóval ne menjetek messzire! ;) 

Szeretettel, 
Mimi

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők