Life Lately - Chapter 1

by - 12:30:00 de.


This post is going to be more personal than the others. I will talk about our first months in 2019 and I have got a special announcement for you. :)

A mai bejegyzésem egy kicsit személyesebb lesz, mint a korábbiak voltak vagy mint szoktak lenni. 2019 első hónapjairól fogok mesélni nektek, és a végére tartogatok még egy nagyszerű hírt is! :) 

2019 has started stressful for us due to the moving procedure. There were lot's of paper work which we had to sort it out before the house moving. It was so annoying that nothing happened so long and after everyone wanted to finish the process. What can we say? Hardly we agreed on a completion date; end of January, and everything was ready to go. Finally!
So on the last days of January we started packing, boxing, clearing out our previous flat. We organised and managed everything our self and we used our car for the house moving. Yet we did 10 rounds during 4 days between the 2 flats but we didn't regret it.
We felt home from the first moment in our new flat. :) There are some changes which we have to use to get it, e.g. we are not anymore in the central. That means both of us have to commute, by car and by bus to reach our working places. Also, there are some basic shops around the corner. They are very useful! But if we want to do a big food shopping, we have to organise it when to do and where to go. Walking around in the shopping centre is not an option anymore because it is further from us! :D
Of course, you know how it is. If you move in a new place, you always find small projects which you have to do or you want to change. So we are busy right now with refurbishing and decorating our new place! Also, there are still some boxes left what we have to unpack... :)

Ugorjunk vissza ez év januárjához. Az első hetek eléggé feszülten teltek, mert nem sok mindent tudtunk a költözésről. Intéztük a papírmunkát, de azon túl nem kaptunk túl sok információt. Ez volt a legidegesítőbb az egészben, aztán persze hirtelen minden összeállt és egyik napról a másikra mindenki egyből költözni akart volna. Nagy nehezen megállapodtunk egy dátumban (január végéről beszélünk már), ami mindenkinek megfelelt, és ezek után jöhetett a java, maga a költözés! Elkezdtünk szelektálni, pakolni és dobozolni. Igaz, hogy tízszer fordultunk a két lakás között, de egyáltalán nem bántuk meg. 
Egyből jól éreztük magunkat az új lakásban, bár volt pár dolog, amihez hozzá kellett szoknunk. Ilyen például, hogy már nem a központban vagyunk. Van egy pár bolt 5 percre tőlünk, de ha nagyobb bevásárlást szeretnénk, akkor azt meg kell szerveznünk hogy mikor és hová menjünk. Hát igen, egy rövid séta a bevásárlóközpontban mint délutáni program már nem lehetséges. :D 
Illetve tudjátok, hogy van ez, ha új helyre költöztök: mindig találni kisebb-nagyobb munkálatokat a lakás körül. Szóval folyamatosan tervezgetünk, ötletelünk, nem unatkozunk. Azt meg inkább nem említeném meg, hogy még mindig van pár doboz, amit nem pakoltunk ki... :) 



And the other life changing event in our life that we are going to be parents soon. :) I am expecting and our first baby is on its way. :) So excited and blessed! :) It's a beautiful journey and so far so good. Everything goes well and the baby develops well too. :)
I wanted to share this big news with you lovelies in a post. :) Otherwise you could find out that I'm pregnant on the upcoming pictures. Although I haven't decided yet how much I will write about my maternity. But I plan a few article about maternity clothing. So stay tuned, if you are interested in it! :)

Thank you for reading my post and see you next time around!

Love,
Mimi

Folytatnám a sort egy másik jó hírrel: Hamarosan szülők leszünk! :) Az első gyermekünket várjuk, hogy a születése után igazi kis családdá váljunk. Minden annyira izgalmas és igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Különleges és szép időszak ez, amit kiélvezhetek. Eddig az orvosi vizsgálatok alapján minden rendben van, elégedettek a pici fejlődésével. :)
Nem szerettem volna, hogy csak az elkövetkező fényképekről tudjátok meg, hogy terhes vagyok. Ezért találtam ki ezt a bejegyzést. Így még is csak "személyesebben" értesülhettek a hírről. Eddig még nem döntöttem el, hogy mennyit fogok írni a terhességemről, de pár cikkel fogok készülni kismama divattal kapcsolatban. Úgyhogy ha nektek is aktuális kérdés az öltözködés, mialatt változik a testetek, akkor tartsatok velem! :) 

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a bejegyzésemet és hamarosan készülök az új cikkel is!

Szeretettel, 
Mimi

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők