The perfect earrings for autumn

by - 2:37:00 du.I couldn't wait to show you this beautiful earrings because of two reasons as well! :)

The first that it's hand made by one of my kind friend here, in Bristol. She has perfect senses to create amazing jewelries and you can choose from her wonderful earrings and bracelets collection. I can definitely recommend her brand the Made For You. If you look for a nice gift for your mom, sister or girlfriend, you have to check her Facebook page out! I'm sure that you will find some beauty! I put the link of her Facebook page here: Made For You. 

Alig vártam már, hogy nektek is megmutathassam ezt a szépséges fülbevalót, ráadásul két nagyon jó indokom is van rá! :)

Az első, hogy az egyik kedves itteni barátnőm készítette. Nagyon jó érzéke van az ékszerkészítéshez, és nagyon szép darabok közül választhattok a kollekcióiban. Csak ajánlani tudom nektek a Made For You ékszereket. Ha ajándékot kerestek az anyukátoknak, lánytestvéreteknek vagy a barátnőtöknek, mindenképpen nézzétek meg a Facebook oldalát! Biztos vagyok benne, hogy találni fogtok sok-sok szépséget! Belinkelem ide a Facebook oldalát, ahol elérhetitek Őt: Made For You.


The second reason is that this is a very stylish and fashionable accessory with the basic pieces. There are lots of similar earrings with fluffy pompoms in the shops in this season. I just love this one because of its colours and you know that burgundy is my favourite for the colder months! And the other important thing that its weight is very light. Sometimes you can see pretty earrings in the shops and you can realise only at home that they are so heavy! I am happy to tell you that not this one! :)
I paired them with my fur vest, a black turtleneck sweater, my jeans skirt and a black boots. It was a lovely day to take a walk in the park and after we decided to have lunch and coffee at Friska. 
Friska is a quite newly opened coffee shop in the heart of Bristol. They have a great selection of hot drinks and lunch offers. There are lots of cold sandwiches but they offer hot soups and wraps, toasties too. I often go there and I spend my lunch time at Friska. The service is friendly and quick and I have never had bad experience here. :)

A második indokom pedig hogy idén ősszel nagyon stílusosak és divatosak ezek a kiegészítők. Mivel hangsúlyosabb darabokról van szó, ezért ajánlott egyszerű és letisztult darabokkal párosítani. Jelenleg az egyik kedvenc darabom a színe miatt! Gondolom nem kell megemlítenem, hogy miért! :) A másik fontos dolog a fülbevalóval kapcsolatban, hogy nagyon könnyű darabról van szó, és nem húzza az ember fülét. Gondolom veletek is előfordult már, hogy megláttatok egy fülbevalót, beleszerettetek, megvettétek és otthon derült ki, hogy milyen nehezek! Örömmel jelenthetem, hogy ez a darab kivétel! :) 
Az én összeállításom a szőrös mellényemből, egy fekete garbóból, a farmer szoknyámból és a fekete lapos talpú bokacsizmámból állt. Kellemes napunk volt, tökéletes idővel egy kis sétához a parkban. Utána még beültünk a Friska-ba elfogyasztani egy könnyű ebédet és meginni egy kávét.
A Friska egy viszonylag új kávézólánc Bristol szívében, a Park Street-en. Nagyszerű választékuk van forró italokból és ebéd ajánlatokból. Sokféle hideg szendvicsük van, de a meleg levesek, wrapek és melegszendvicsek szintén az ajánlatukat képezik. Gyakran választom ezt a helyet mostanság az ebédszünetem helyszínéül. A kiszolgálás kedves és gyors, még sosem volt rossz tapasztalatom velük. :)What do you think about my earrings? Do you like this fluffy style? Do you know Friska or have you already visited?

Love,
Mimi

Mit gondoltok a fülbevalómról? Tetszenek nektek ezek a pompom-os darabok? Ismeritek a Friska nevű kávézóláncot vagy próbáltátok már esetleg?

Szeretettel,
Mimi


Vest: H&M
Turtleneck sweater, jeans skirt: New Look
Shoes: Deichmann
Earrings: Made For You
Handbag: Accessorize

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők