Afternoon at the spa

by - 2:30:00 du.


Probably we miss the most the Hungarian spas from England! Because the spa environment is a big part of our culture we always try to find the best experience here too. I have never thought that one day I will realise the miss of the spas. In Hungary there is one almost every corner. You can have plenty of chance to pop in one and enjoy the treatments. But here I have the feeling that we have to hunt for a good one! :D 

Talán a fürdőket, gyógyfürdőket hiányoljuk leginkább Angliából! Mivel a fürdő kultúra szerves része a magyar hagyományoknak és a mindennapi életnek, Angliában is mindig igyekszünk a legjobb helyeket felkeresni, és kipróbálni. Soha nem gondoltam volna, hogy fel fog tűnni a fürdők hiánya. Amíg otthon éltünk, természetesnek vettük a jelenlétüket. Hiszen Magyarországon szinte minden sarkon van egy, és nagyon könnyű meglátogatni őket és élvezni a kezeléseiket. Azonban itt az az érzésem, hogy úgy kell vadásznunk rájuk, hogy felleljük őket. :D 

The Living Well Health Club always gives us a nice experience and it was the same at last time as well. We know the club actually from London where we were club members for a short period. Therefore we looked for the same company here, in Bristol too. Unfortunately they are a bit pricey so this tickets were my birthday present! :) 

The spa is well equipped and it is clean and tidy all the time. There is a gym part of it and a swimming pool with sauna options. If you want to imagine it, don't think in big! :) The swimming pool is only 15 meters long. But at least it's similar what we used to get it. :) They organise swimming lessons for children and you can have personal trainer service too. It is a lovely place and we had such a fun time. It was a great birthday present! 
For more information visit their website: http://www.livingwell.com/club/bristol/



A Living Well Wellness  Központban mindig jó élményekkel gazdagodtunk, és most sem csalódtunk. A klubot még Londonból ismerjük, ahol egy rövid időre tagok voltunk. Ezért kerestük itt Bristolban is ezt a láncot, és választottuk végül kikapcsolódási helyszínül. Sajnos nem a legolcsóbb árkategóriába esik, ezért ezek a jegyek a szülinapi ajándékom részét képezték! :)

A klub nagyszerűen fel van szerelve és minden alkalommal kifogástalanul tisztának és rendezettnek találtuk. Több része van igazából: egy konditerem és egy uszoda szaunázási lehetőségekkel. Ha el szeretnétek képzelni, ne gondoljatok semmi nagyra! :) A medence alig 15 méter hosszú, de legalább hasonló az otthoni lehetőségekhez. :) Még szerveznek úszó leckéket gyerekeknek és a konditeremben személyi edző szolgálatát is igénybe vehetitek. Nagyszerű hely, igazán jól éreztük magunkat. Szuper ajándék volt!
Ha részletesebben kíváncsiak vagytok a helyre, látogassatok el a weboldalukra: http://www.livingwell.com/club/bristol/


This time I picked a warm and cosy outfit. The weather is still very mild at the end of October and it was the same when we were at the spa. Therefore the vest fur was a clever choice with the thin jumper. I love to wear layers and vests when the temperatures is still OK. This vest fur is from H&M but I bought it in London so far. Still one of my favourite. If I would find a new vest, probably I go for a more shorter version to highlight my bust. I added a ripped jeans, a black high heeled shoes and my burgundy bucket bag to the look. The black hut had practical reason too: I didn't want to get cold from my not complately dried hair. And not at least it gives a stylish touch to my outfit. 

What do you think? Do you like to visit spas? How often do you do? Are there options where you live?

Love, 
Mimi


Ez alkalommal egy meleg és kényelmes összeállítást választottam. Az időjárás még mindig elég enyhe, pedig már október végét írjuk. Csakúgy, mint amikor a wellness központot látogattuk meg. Ezért a szőrös mellény jó választásnak bizonyult a vékonyabb pulcsival. Szeretek rétegesen öltözködni, és kedvelem a mellényeket, amikor a hőmérséklet pont alkalmas a viselésükre. Ezt a darabot a H&M-ben vettem, de még amikor Londonban laktunk. Azóta is nagy kedvencem. Valószínűleg ha most állnék szőrme mellény vásárlás előtt, akkor egy rövidebb, derékig érő fazont választanék, hogy hangsúlyozzam a felsőtestemet. Az összeállításhoz még egy szaggatott farmert, fekete fűzős cipőt és a bordó bucket táskámat választottam. A fekete kalap praktikus kiegészítő volt: nem szerettem volna megfázni hajszárítás után. Nem utolsó sorban pedig stílusos befejezése volt az együttesemnek. 

Mit gondoltok az összeállításomról? Szerettek fürdőkbe, wellness klubokba járni? Milyen gyakran jártok? Milyen lehetőségek vannak a közeletekben?

Szeretettel,
Mimi









Fur vest, hut: H&M
Jumper: Primark
Jeans: Zara
Shoes: Deichmann
Bag: Tk Maxx

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők