Bristol Fashion Week AW2017

by - 4:56:00 du.


The Bristol Fashion Week was organised last weekend at Cribbs Causeway. I was so excited! This was my first fashion show for the autumn/winter season. I've been twice on the spring/summer show but never on the other one. So my Sunday was all about fashion!

I started my morning with a coffee and I went through the October issue of the Vogue to find some inspiration. Lovely, lazy morning. :) I'm so glad that our living room gets more natural light since the days are shorter. It's sad but true. And the scaffolding doesn't make any shade in the room! So it's a happy day! :)

Múlt hétvégén került megrendezésre a Bristoli Divathét a Cribbs Causeway nevű bevásárlóközpontban. Ez volt az első őszi/téli divatbemutatóm, és annyira izgalmas volt! Korábban már voltam kétszer a tavaszi/nyári divathéten, de ez most más volt. Mondhatjuk, hogy a vasárnapom a divatról szólt! :) 

Divatos reggelt tartottam: a kötelező reggeli kávé mellé a Vogue októberi számával kapcsolódtam ki. Jó volt egy kicsit élvezni a reggeli pillanatokat, átlapozni a magazint inspiráció után kutatva. :) Végre a nap is besüt a nappalinkba, amióta alacsonyabban van és rövidebbek a nappalok. Szomorú dolog ez, hogy csak ilyenkor kap a lakás alsó része természetes fényt, és még az állványozás sem árnyékol. Szóval boldogan indult a reggel! :) 


I really enjoyed the whole day and it was a great girly day out! The event was well organised and they prepared a lounge for us with refreshments before the show started. This is always a nice and kind gesture. After we found our seats, the program has started.
There were ten separate parts of it and each section focused on the new seasons trends. Of course the first one was the biggest: The colour red is now everywhere and this autumn and winter you can wear from head to toe! I'm not kind of a 'red person' but I found a very nice scarf with the different shades of red. Stay tuned, I will show you in a post later in October! :) This was followed by the patterns, the metallic details and our favourite: the Winter Neutrals. It was beautiful! :) The following brands supported the event: Marks&Spencer, Next, New Look, John Lewis, River Island, Accessorize, etc... The organisers projected nice short films on the background about New York and the musics regard to The City too. :) 

Only thing what I can't leave without words... The models were nice and tall and maybe one of them was plus size. But all of them were at least 6 feet tall. It was very inspiring to watch them but if I wish to buy some of the clothes I'm sure 99% will be too big or long on me... One day it would be great to see a fashion show with models from different high and weight! :) A dream would come true! :) 

Anyway I would like to thank to all the organisers because they did an excellent job during the whole weekend! Thank you to bring us the new fashion pieces to Bristol! :)  




Nagyon élveztem az egész napot, már szükségem volt egy kis csajos délutánra! Az eseményt nagyon jól megszervezték és a szervezők készültek egy frissítő sarokkal, ahol finom italok közül válogathattunk és ropogtatni valót is kaptunk a divatbemutató előtt. Kedves gesztus, ami mindenképpen jól esik az embernek és teljes egésszé varázsolja a programot. Miután elfoglaltuk a helyünket, el is kezdődött az új kollekció bemutatása.
Tíz különböző részre bontották a műsort, és mindegyik az új évszak egyik divatirányzatára koncentrált. Természetesen a legnagyobb trenddel kezdtek: Idén ősszel és télen a piros a divatszín, akár tetőtől talpig ebbe a színbe burkolózhatunk! Én nem hordok túl gyakran pirosat, de már találtam egy nagyon szép, a piros különböző árnyalataiból álló sálat, amit majd nektek is megmutatok hamarosan! :) A következő részekben bemutatták az irányadó mintákat, a fémes részleteket, az anyagokat. Egyértelműen a Téli természetesség névre hallgató rész volt a kedvencünk! Egész egyszerűen gyönyörű volt, azok a természetes, harmonizáló színek, anyagok... Ahhh... :)
A következő cégek támogatták az eseményt: Marks&Spencer, Next, New Look, John Lewis, River Island, Accessorize, stb... A szervezők kisfilmeket vetítettek New Yorkról a háttérben és természetesen a zene számok is a Nagy Almához kapcsolódtak. :) 

Egyetlen dolog bánt engemet... A modellek szép, magas lányok voltak, és talán egy volt közülük plus size modell. Mindegyikükre igaz volt, hogy legalább 180 cm magasak voltak. Nagyon inspiráló volt nézni őket, de amennyiben meg szeretném vásárolni akármelyik ruhadarabot is azok közül, amit bemutattak, biztos vagyok benne, hogy 99%-ban túl nagyok vagy túl hosszúak lennének nekem... Jó lenne, ha a jövőben egy kifutón láthatnánk a különböző magasságú és méretű lányokat, egy álmom válna valóra ezzel! :)  

Mindezek ellenére szeretném megköszönni az összes szervezőnek és résztvevőnek a munkáját, mert biztos vagyok benne, hogy az egész rendezvény sorozat alatt kitettek magukért! Köszönjük szépen, hogy elhoztátok a divat újdonságait nekünk Bristolba! :) 



My motto: Be stylish on a fashion show even if you are only viewer and not walk on the catwalk! :) If the weather is getting cold I definitely go for the burgundy colour! I like this cape from H&M and it is petite friendly! I know I could be boring but I always wear burgundy or black jumper under it. If my coat, jumper or this cape is a little bit more oversized, I always pair them with a tight bottom piece. I try to avoid to being a big balloon! :) The leather skirt gives a chick finish and in the other hand the look receives a bit wilder touch. The skirt is an oldie but good piece in my wardrobe. :) 

What do you think? Do you like my outfit? Have you visited already a fashion show? Do you like the new trends? What is your favourite?

Love, 
Mimi

A mottóm aznap így hangzott: Legyél stílusos egy divatbemutatón, még akkor is, ha csak néző vagy! :) Amikor a nappalok is hűvösebbé válnak, általában a burgundi színre esik a választásom! Számomra igazi őszi, téli szín. Nagyon szeretem ezt a H&M-es ponchót, és jól áll az alacsonyabb lányoknak is! Tudom, kicsit unalmas lehetek, de a ponchó alá mindig fekete vagy színben passzoló felsőt veszek fel. Amikor a felsőruházatom egy kicsit bővebb fazonú, oversized darab, igyekszem szűkebb fazonú alsóval párosítani elkerülve a túl alaktalan sziluettet. :) A bőr szoknyával egy kicsit nőcisebb hatást értem el, és belecsempésztem egy kis vadságot is az outfitbe. A szoknya egy régi darab, de nagy kedvencem a hidegebb hónapokban. :) 

Mit gondoltok, tetszik az összeállításom? Voltatok már divatbemutatón? Mit szóltok az új divatirányzatokhoz? Mi a kedvencetek? 

Szeretettel,
Mimi






Cape: H&M
High neck jumper: Mango
Skirt: H&M (Similar here and here)
Shoes: Deichmann (Similar here
Handbag: Accessorize 

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők