Morning 'Work out'

by - 4:44:00 du.


When this post will go out, probably we will be sitting on the plane on our way back to Bristol. We spent the last week in Hungary with our family and friends. It was so nice to see them again and it's incredible that we meet each other only one or two times in a year! Therefore the quality time is more important for us. But the other hand our diary is always fully booked and sometimes it can be exhaustive. Anyway it always gives so much energy so I wouldn't give up the visits!

Amikor ez a poszt ki fog kerülni a blogra, valószínűleg mi már a repülőn fogunk ülni Bristol irányába. Az elmúlt hetet Magyarországon töltöttük a családjainkkal és a barátainkkal. Nagyon jó volt újra látni mindenkit és annyira hihetetlen, hogy gyakorlatilag évente egyszer vagy kétszer találkozunk személyesen! Ezért még fontosabb a minőségileg eltöltött idő számunkra. Azonban megerőltető is, mert a naptárunk mindig tele van programokkal. Ugyanakkor semmi pénzért nem mondanám le ezeket a látogatásokat, mert érzelmileg mindig feltöltenek! :) 


Let me speak about the photos now. We were in Kotor this time and it was the last stop on our holiday. I made a research before the journey and there was one point on my tourist attraction list. This was the Kotor Fortress or the other name is the St John Fortress. Because the building is located on the hill-side, you have to climb up lots of stairs to reach the top. Every recommendation what I read before,  told that the best time to visit the fortress is the early morning hours or the late afternoon. During the day it is too hot around there. 

Therefore I decided to wear 'practical' clothes. I could move easily in the short and in the espadrilles and I wasn't hot in the crop top. I have to mention it that this was the first time that I wore crop top. I remember this trend, when I was child I used to have too. But now after ten years later I wasn't familiar with it and I can't imagine crop tops to wear on the streets. But the holiday was a perfect time to find out that I like it or not. :) Actually my opinion changed a little bit and now I'm curious how can I mix them but still stay chic and sofisticated. The straw hat was a must choice and it was easy to carry my stuff with my backpack. 

What do you think? Do you like the crop top trend? Please stay tuned because I'm going to write a post about Kotor too!

Love,
Mimi  

Most pedig engedjétek meg, hogy a fényképekről meséljek. Ez alkalommal Kotorban voltunk, ami az utolsó állomása volt a hajóutunknak. Korábban utánaolvastam a városnak, hogy mit érdemes meglátogatni, és igazából egy látványosság volt, amit mindenképp szerettem volna érinteni. Ez pedig a Kotori erőd vagy másik nevén a Szent János erőd volt. Az épület együttes a hegy domboldalában található, szóval sok-sok lépcsőn felmászva lehet elérni. A weboldalakon mindenki azt ajánlotta, hogy a kora reggeli vagy a késő délutáni órákban érdemes meglátogatni a helyet, mert napközben túl nagy a forróság. 

Ezért a választásom alapját a praktikusság adta, amiben könnyen tudok mozogni és nem lesz melegem benne. Egy kék-fehér crop topot, egy fehér sortot és a csipkés espadrilles szandálomat viseltem. Meg kell említenem, hogy ez volt az első alkalom, hogy crop top volt rajtam. Emlékszem erre a divatirányzatra, amikor tinédzser voltam, nekem is voltak ilyen rövidebb topjaim. Jelenleg nem éreztem, hogy magabiztosan tudom hordani az utcákon, de a nyaralás kiváló alkalom volt arra, hogy kipróbáljam, hogyan érzem magam benne. Igazából kicsit megváltozott a véleményem, és most már kíváncsi vagyok, hogyan tudom variálni a ruhadarabot, hogy csinos és visszafogott legyen. A szalmakalap elengedhetetlen kiegészítője volt a szettemnek és a hátizsák pedig jó választás volt, hogy mindkét kezem szabad maradjon a mászás során. :) 

Mit gondoltok? Kedvelitek a crop topokat? Ne menjetek messzire, mert hamarosan fog érkezni egy beszámoló Kotorról is! 

Szeretettel, 
Mimi
Top and bag: Primark
Short: H&M
Straw hat: Accessorize
Sunglasses: San Marco

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők