The last rays of the sun

by - 4:49:00 du.


That's a fact. Unfortunately since we've came back from our holiday the weather changed a lot in the UK. The temperature sank down and it has been raining all day long. I have the sad feeling that the summer is over here in England. Therefore it is so nice to see back the photos what we took on the holiday. :) And of course it was so good to wear summer clothes! The most time of the year my summer dresses are packed away and some of them I couldn't wear for ages. 

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez tény. Amióta visszajöttünk a nyaralásunkról, a bristoli időjárás nagyot fordult. A hőmérséklet 20 fokra csökkent és az elmúlt héten folyamatosan esett az eső. Az az érzésem, hogy az angliai nyár lassan a végéhez közeledik. Ezért mindig jó érzéssel tölt el, ha visszanézem a nyaralás alatt készült képeket. :) Plusz, annyira jó volt végre nyári ruhákat hordani! Hiszen az év nagy részében el vannak pakolva, és egyes darabjait a ruhatáramnak már évek óta nem viseltem. 


This dress is one of them and I was so happy to have it with me on my holiday!  It has a perfect cutting and the light detail on the waist helps to give you a hourglass shape. So if you would like to tone your waist, this is a great and easy way to do it.  For the result you will receive a feminine finish of your look. Oh, and one more thing. I realized in the past two years that how much I like dresses with more focus on the back part! At the moment for me it is more special than a deep neck-line. Unfortunately I don't have details about the pieces because the dress was a gift and the small clutch was my grand mom's. That was the first time that I paired them and I quite liked them together. What do you think?

Ez a ruha is egy a sok közül, és annyira örültem neki, hogy magammal vittem az útra! Nagyon jó a szabása és a világos részlet az oldalán segít hozzájárulni az áhított homokóra alakhoz. Szóval, ha a derekatokat szeretnétek hangsúlyozni, ez egy tökéletes mód rá. Végeredményként egy nőies sziluettet fogtok kapni. Majd elfelejtettem, még egy dolog. Az utóbbi években azt vettem észre magamon, hogy sokkal jobban tetszenek azok a darabok, amelyeknek különleges a hátmegoldása. Számomra sokkal különlegesebb, mint egy mély dekoltázsú ruha. Sajnos nincs túl sok információm az összeállításom darabjairól, mert a ruha ajándék volt, és a kis táska pedig nagymamám hagyatéka. Első alkalommal viseltem őket együtt, és azt kell hogy mondjam, tetszett az összhatás. Ti mit gondoltok?


The pictures were taken on the top deck of the ship when we watched the beautiful sunset. As you can see on the photos it was very windy! So it was a bit tricky to find the way how can I avoid my hair not to be in my face. :D I think that we could manage quite well and you can enjoy the photos!

What is your preference: a deep neck-line or a nice back detail on the dress? Or do you like both? What are your opinion? 

Love, 
Mimi

A képeket a hajó legfelső szintjén készítettük, miközben ment le a nap. Ahogy egy-két fényképen is látjátok, eléggé fújt a szél! Szóval nem volt egyszerű kihalászni a hajamat az arcomból, de azért remélem sikerült pár élvezhető képet készítenünk! 

Ti melyik megoldást kedvelitek jobban: az elöl mélyen kivágott darabokat vagy a háthangsúlyos ruhákat? Vagy mindkettőt? Kíváncsi vagyok a véleményetekre! :) 

Szeretettel, 
Mimi








Dress: gift
Clutch: old, from my grand mum
Earring: gift from Egypt 
Sandals: Tk Maxx

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők