Tropical maxi dress

by - 4:40:00 du.


If I close my eyes, I still can feel how the wind plays with my maxi dress on the top of the cruise. Sweet summer memories... :) 

One of the hardest thing to find a perfect maxi dress for a shirt girl. I used to avoid the long dresses and skirts but this isn't a good behaviour. Now I like to try on different shapes and find out what is working well with my body. Highly recommend for you guys as well, if you find something what you like just go into the fitting room and try it on! You never know which piece will be good for you! :) This dress was one of this! It isn't particularly for short people but definitely petite friendly! I have purchased it for two years in Tk Maxx but I am still in love with its patterns. The material is just light and breezy therefore it is a clever choice for the hot summer days. You can wear it either in the city or on the beach too. Pair it with sandals and beach hut and finish the look with a straw bag!

Ha behunyom a szemem, még mindig érzem, ahogy a szél belekap a ruhámba és játszik vele a hajó legfelső emeletén. Ahhh, kellemes nyári emlékek... :) 

Talán az egyik legnehezebb dolog egy alacsony lány számára, hogy megfelelő hosszúságú maxi ruhát találjon. Sokáig kerültem a hosszú ruhákat és szoknyákat, de később rájöttem, hogy nem ez a megoldás. Mostanra már szívesen kísérletezem a különböző fazonú darabokkal, hogy rátaláljak azokra, amelyek jól állnak. Nektek is csak ajánlani tudom! Ha találtok valamit a boltban, ami megtetszik, vigyétek be a próbafülkébe, és próbáljátok fel mindenképpen! Sosem tudhatjátok, hogy mi fog jól állni és ez független a magasságtól! :) Ez a trópusi mintás ruha sem lenne a ruhatáram darabja, ha nem próbálom fel. Eredetileg nem alacsony hölgyeknek készült, de mindenképpen a mi magasságunkhoz passzol! Két éve vásároltam a Tk Maxx nevű boltban és még mindig nagy kedvencem! Az anyaga nem túl nehéz, kiváló választás a forró nyári napokra, akár a városban vagy akár a strandra is! Viselhetitek lapos szandálokkal, sarukkal, vegyetek hozzá egy szalmakalapot és végezetül egy fonott táskával egészítsétek ki a szettet! 


I wore this dress for one of our dinner on the ship and as you can see I created a more dressy outfit. I love to wear high heels and this sandals are so chic! My clutch can be familiar for my family and friends: this was my small bag on my wedding day. :)

How do you like my outfit? Do you like maxi dresses? 

Love, 
Mimi

Én egyik este a hajón vettem fel a vacsoránkhoz, és amint látjátok, egy csinosabb összeállításban viseltem. Nagyon szeretek magassarkú cipőket hordani, és ez a szandál annyira sikkes! A kis táskám sokaknak ismerős lehet: ez volt nálam az esküvőm napján is. :) 

Hogy tetszik az outfitem? Kedvelitek a maxi ruhákat?

Szeretettel, 
Mimi






Dress: (Tk Maxx), Similar here 
Clutch: (Tk Maxx)
High heels: Deichmann, Similar here

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők