Holiday outfit inspired by sailors

by - 4:51:00 du.


 I'm back now from our last holiday. I'm so glad that this summer I got the chance to travel into South-Europe and I could enjoy the hot summer days, the sea, the sand and the warm nights. Now I feel that I collected so many memories, moments and rays of the sun which will be enough for the colder seasons and they will keep me warm until the following spring. :)  

Visszatértem az utolsó nyaralásunkról. Annyira örülök, hogy idén nyáron volt lehetőségem elutazni Dél-Európába és élvezhettem a forró nyári napokat, a tengert, a homokot és a meleg estéket. Jelenleg úgy érzem, hogy összegyűjtöttem annyi emléket, pillanatot és napsugarat, amennyi elég lesz a hidegebb hónapokra és melegen fog tartani egészen a következő év tavaszáig. :) 

In this post you will see my favourites and I'm going to say good bye to the summer with this outfit. All of them are older pieces of my wardrobe. Every single item is simple but has a little twist and in my opinion they work well together. I love to wear white, blue and nude together especially summer time. Easy to pair them and it gives the holiday feeling. :) The top is very feminin with the ruffles on the bottom and the skirt with the white and blue stripes is a classic! If the focus is more on your top, then I think it is better to pair it with a plain and/or pencil skirt. In this way you can keep your classy look. I really like my stripy nude sandals and my favourite part is the silver detailed heels. I've bought it in Deichmann in Hungary for many years now but I still love it! For finish the outfit, I add my small clutch with the pearls. 

Ebben a bejegyzésben búcsúzom a nyártól a legkedvesebb darabjaimmal. Régi kedvencek és minden nyáron szívesen nyúlok értük, hogy viseljem őket. Elmondható, hogy mindegyik egyszerű szabású, de mégis mindegyikben van egy kis csavar. Ennek ellenére szerintem nagyon jól mutatnak együtt. Nagyon szeretem kombinálni a fehér, kék és bézs színeket, különösen nyáron. Könnyű összerakni egy szettet ezekből, és azt a hangulatot árasztja magából, mintha a tenger mellett nyaralnék. :) A top nagyon nőies a fodrokkal az alján és a kék-fehér csíkos szoknya igazi klasszikus darab! Amennyiben a felső ruházaton van a hangsúly, véleményem szerint jobban mutat egy egyszerűbb és/vagy ceruzaszoknyával. Ha ti is hasonlóan kombináljátok a ruhadarabjaitokat, igazán nőies megjelenést érhettek el. A testszínű pántos szandálomat is nagyon szeretem hordani, a kedvenc részem az ezüst betét a sarkán. Évekkel ezelőtt vásároltam még a Deichmann-ban Magyarországon, de még mindig szerelem első látásra! Befejezésképp a gyöngyös kis táskámat választottam az összeállításomhoz. 
As I mentioned above earlier this is my last holiday outfit on the blog. I've got one more post about Kotor but after that my plan is to turn into the autumn mood. Because autumn is coming soon, isn't it? (No, not winter is coming. :D) I would like to write about how do I get the feeling and show you guys few basic clothes for the new season. Actually since we've lived in the UK I learned how can I like the autumn as well. So I look forward the following months! 

What is your favourite season? Do you like the autumn? If yes, what do you like in it?

Love, 
Mimi

Ahogy korábban is írtam, ez az utolsó outfitem a blogon a nyaralásról. Még készülök egy bejegyzéssel Kotorról, de utána az a tervem, hogy őszi hangulatú témákat hozok. Hiszen hamarosan jön az ősz, nem igaz? (És nem, még nem a tél közeleg. :D) Szeretnék írni arról, hogyan változott meg a viszonyom az évszakkal kapcsolatban, amióta Angliában élünk és pár őszi alapdarabot is szeretnék megmutatni nektek a ruhatáramból. Szóval én már nagyon várom az elkövetkező hónapokat! 

Nektek mi a kedvenc évszakotok? Szeretitek az őszt? Ha igen, mi az, amit kedveltek benne? 

Szeretettel, 
Mimi


Top: New Yorker (Similar here)
Skirt: Stradivarius (Similar here
Sandals: Deichmann
Clutch: Tk Maxx
Bracelet: Pandora

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők