Flower Bardot Top for the Cooler Summer Days

by - 9:18:00 du.



Hi Lovelies,

This article and the outfit are waiting in the draft for so long time! This weekend the weather has changed recently and the temperature dropped. Well, this is the best time to show it for you. I'm sure that you will realise the trees are without leaves on the photos. Yes, we took the pictures end of March when we spent a week in Budapest. First, I planned this look for spring but it can be a good option when the summer days are cooler. Like now at us, in Bristol.

Since spring I wear a lot the pieces of the outfit together as well as separate. The bardot top is very feminin choice and it always cheers me up with its ruffles and its flower print. I purchased the jeans skirt last year and I have already showed you outfits with it: here and here. Still one of my favourite because it is high-waisted and it elongates my shorter legs.:)



The black loafer is the newest piece of my shoes collection but I have to say for me it is the excellent every day shoes. I wear them a lot during spring and even summer. It is very comfy and I can walk in it long distances.

So that is it for today and I hope you like my simple outfit! Additionally, you can follow me on Instagram (@mimicreate_com)! I have started a wardrobe challenge called Summer 10x10 on my channel. There are more infos and photos about it on my Instagram account.

Love,
Mimi



Sziasztok, 

Végre ez az összeállításom is felkerül a blogra! Idén tavasz óta várja a megjelenést a vázlatok között, és most, hogy az időjárás hűvösebbre fordult, elérkezett az idő a publikálására. Biztos vagyok benne, hogy lesznek köztetek olyanok, akiknek fel fog tűnni, hogy a képeken látható fáknak még nincsen levele. Bizony, a képeket még március végén készítettük Budapesten, amikor legutoljára jártunk otthon. Eredetileg tavaszi szettnek képzeltem el, de igazából egy nagyon jó választás lehet a kicsit hűvösebb nyári napokon is. Mint ami most nálunk Bristolban van a hétvégén.

Tavasz óta nagyon sokszor viseltem az összeállítás darabjait együtt és külön-külön is. A bardot top egy nagyon nőies választás, és mindig feldobja a kedvemet ha ránézek a fodrokra és a virágos mintájára. A farmer szoknyát tavaly vásároltam, és két szettet is mutattam már nektek vele: itt és itt megnézhetitek újra. Még mindig az egyik kedvencem, mert magasított a dereka és az én rövidebb lábaimat optikailag megnyújtja. :) 




A fekete loafer a legújabb darabja a cipő gyűjteményemnek, de azt kell hogy mondjam, számomra ez az igazi mindennapos rohangálós cipő. Nagyon sokszor volt rajtam tavasszal és most nyáron is. Kényelmes, és órákat el tudok benne gyalogolni, ami nem mellékes szempont. 

Szóval ezt terveztem mára Nektek, remélem elnyerte a tetszéseteket ez az egyszerűbb outfit is! Ha szeretnétek, kövessetek Instagram-on is @mimicreate_com néven, ahol egy nagyon érdekes gardrób kihívásba kezdtem! 10x10-es kihívásnak hívják, és több információt és képet is találtok a profilomon ezzel kapcsolatosan. 

Szeretettel,
Mimi










Top: Primark
Jeans skirt: New Look Petite
Loafer: Deichmann

You May Also Like

0 megjegyzés

Közreműködők